В третия епизод на подкаста "Пудра и захар" ви срещаме с йога инструктора Венета Евтимова. От разговора с нея ще разберем повече за ползите от йога, за значението и силата на женската енергия, както и ще научим каква е нейната Таро прогноза за месец март.

В първата половина на епизода разговаряме с Венета за женската енергия и за начините да я увеличим в живота си, как да я използваме, защо тя е толкова ценна и как ни помага.

Във втората половина на подкаста Венета ни разказва за страстта си към Таро картите, както и прави своята месечна Таро прогноза за март. 

Специално за читателите и слушателите на Az-jenata.bg тя изтегли няколко Таро карти за месец март, а какво означават те, ще научите от подкаст епизода. Приятно слушане!

В поредица от няколко аудиоепизода ще ви срещнем с различни вълнуващи личности, с разнообразни професии, които ще ни разкажат повече за себе си, за това, с което се занимават, както и ще ви отправят ценни съвети и препоръки. Интервютата ще можете да слушате както в Az-jenata.bg, така и в няколко платформи, сред които SoundCloud и Spotify.

Темите, на които ще разговаряме в подкаста, ще са специално подбрани за аудиторията на Az-jenata.bg от главния редактор Мария Дуковска. Заедно със своите гости, Мария ще разговаря на любопитни теми като астрология, психология, нумерология и карти Таро, красота, кулинария, изкуство и за всичко, от което се вълнуват съвременните жени.

Подкастът е създаден в партньорство с BABÉ Laboratorios.

Снимка: Венета Евтимова.

* * *

"Пудра и захар", епизод 1: Кои зодии ще са най-успешни през 2021-а?

„Пудра и захар“, епизод 2: Тайните на щастливата и хармонична връзка