Свободно време

Таро карта за 2 март

Деветка пентакли – вещае успех, красота, блаженство, спокойствие и изобилие

02.03.2021г. / 08 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Паж на жезлите – търси вдъхновение на върха на своя жезъл; енергията е на страст и креативност, на нови идеи и нови неща. Днес може да се чувствате вдъхновени и ентусиазирани и вероятно готови да предизвикате промяна.

Съвет за деня – Деветка пентакли – вещае успех, красота, блаженство, спокойствие и изобилие. Но е и малко самотна карта, може да сте сами в това, което ви радва днес.

В работата:

Може да получите съвет от мъдра и по-опитна от вас жена. Послушайте съвета ѝ. Може да се почувствате незрели, недостатъчно подготвени, но пълни с желание да успеете.

За влюбените и семейните:

За влюбените е ден на баланс и хармония. Възможно е парични и материални въпроси да излязат на преден план. Може би се наслаждавате на придобивка, споделете я с партньора и не бъдете егоисти.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай