Свободно време

Таро карта за 3 март

Колелото на съдбата е карта, която ни напомня, че има и по-големи сили от нашите намерения и планове

03.03.2021г. / 10 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Справедливост – Има аспект във вашия живот, който се нуждае от внимание! Дошло е време за решения. Трябва да направим избор и то категоричен. Добре е да използвате днешния ден и да вземете окончателно решение за нещо, което може би до този момент сте отлагали.

Съвет за деня – Колелото на съдбата е карта, която ни напомня, че има и по-големи сили от нашите намерения и планове. Това са онези събития, които идват сякаш от нищото, независимо дали ни носят проблеми или щастие, и които наричаме съдба, карма, шанс. Колелото на съдбата е неутрална карта, тя само ни напомня, че често това, което ни се случва е извън човешкия контрол, било хубаво или лошо. Сфинксът върху колелото ни призовава да бъдем мъдри и да внимаваме какво си пожелаваме, тъй като желанията се сбъдват, но последствията понякога могат да бъдат непредсказуеми.

В работата:

Възможно е да ви се наложи да се съобразите с нечие чуждо решение. Ден за въвеждане на ред в дома, офиса, документите. Днес казвайте само истината. Подходящи са практики за лични граници.

За влюбените и семейните:

В любовта, ако сте необвързани може да означава, че вашият човек ще се появи съвсем скоро. За влюбените е „Аха“ момент, в който ще осъзнаят дали искат да продължат отношения или да се разделят. Сключване на брак. В по-негативно проявление тази комбинация може да означава и развод. Всичко, което се урежда документално и е свързано с избор и взимане на категорична позиция е възможно да получи своето разрешение на този ден.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време