Свободно време

Таро карта за 5 март

Чувстваме се добре, справили сме се с всички предизвикателства и е време да празнуваме живота

05.03.2021г. / 08 32ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Луната ни подсказва, че трябва да останем пасивни. Не бързайте и не настоявайте за своите желания. Останете вглъбени в себе си и по-скоро се запитайте дали наистина това е ваше желание или мечта, дали сте на прав път. Когато се появи Луната знаем, че нещо остава скрито и забулено. Опитайте се да го разкриете преди да продължите напред по избрания курс.

Съвет за деня – Десетка чаши.

Десетка чаши е символ на любовта; на изобилието и семейното щастие. Тя е пълнота и завършеност. Чувстваме се добре, справили сме се с всички предизвикателства и е време да празнуваме живота. Като съвет към Луната, може да означава, че е време да загърбите светския живот и работата, и да се насочите към отношенията в семейството. Планирайте почивка заедно, бъдете с близките и потърсете какво остава скрито в отношенията ви. Там е разковничето към пълното щастие.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да останем пасивни. Всичко е за добро и дори да не го виждате в момента, ще ви донесе щастие и удовлетворение.

За влюбените и семейните:

Може би е дошло време да осъзнаете нещо ново за връзката си. Потърсете какво е това, което ви пречи да имате докрай пълноценни отношения и го премахнете. Може да са предразсъдъци, чувство на вина, твърде голямо его, каквото и да е – оставете го да си отиде, за да имате изпълващи и красиви отношения.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай