Свободно време

Здравна профилактика с помощта на технологиите – днес в Tech 21

Събитието гледайте от 18:30 часа, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria

07.03.2021г. / 09 15ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria.

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria.

Как технологиите ще променят бъдещето на медицината и как те могат да подобрят здравната профилактика? Отговор на тези и още интересни въпроси ще даде първото издание на новия проект на Bloomberg TV BulgariaTech 21. То ще се проведе днес, от 18:30 часа и ще се излъчва на живо в ефира на единствената бизнес телевизия у нас.

По време на специалното студио експерти от различни сфери на медицината ще очертаят как технологиите променят начините на лечение и здравния сектор. Как телемедицината може успешно да се прилага в едно от най-деликатните направление в медицината – кардиологията, ще обясни д-р Александър Носиков – кардиолог, Аджибадем Сити Клиник Младост. Кирил Кандиларов, съосновател и директор на Healthyco, ще разкрие как иновациите помагат на пациенти и лекари да следят в реално време различни жизнени показатели. За бъдещето на денталната медицина ще говори д-р Димо Даскалов, главен лекар на Дентапрайм, а новите тенденции в областта на фармацията ще разкрие Константин Боев, директор дигитални и многоканални стратегии, Astellas Pharma.

Tech 21 ще обърне внимание и на последиците от най-голямата здравна криза в последните години – пандемията от COVID-19. Експертите ще коментират как тя се отрази на здравния сектор и какви тенденции очерта ковид кризата по отношение на бъдещето на медицината.

Цветелина Михайлова, прокурист на ЗК „България Иншурънс“ ще коментира още една актуална тема по време на пандемията – здравното застраховане. Как се промениха нагласите на хората по отношение на здравното застраховане през последната година – гледайте днес, от 18:30 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Първото издание на Tech 21 може да проследите и в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group – Bloombergtv.bg, Bgonair.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

Партньори на Tech21 са Астелас Фарма, Амджен България, Медико дентален център „Дентапрайм“, Застрахователна компания „България Иншурънс“ и Хелтико.

Коментирай