Интимно

Любовен хороскоп за 29 март – 4 април

Венера ще ни подкрепя

27.03.2021г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта и преценката ни за нея може да се окаже леко замъглена. Не бива да приемаме всичко, което ни се казва за сигурно, защото някои обещания може да не бъдат изпълнени, дори ако другият човек има добри намерения. Така ще си спестим разочарования. Това, което ще ни кара да се чувстваме сигурни в любовната ни връзка е, че любимият човек напълно подкрепя нашата независимост и индивидуалност. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Женски хороскоп за април

Овен

През тази седмица може да сте леко объркани относно комуникацията с любимия човек или с някого, с когото общувате на ниво флирт. Това е временно. Може би вие или другият човек се нуждаете от малко време, за да помислите върху някои въпроси и да разберете какво точно се случва. А най-хубавото е, че„плаването“ ви в любовта е гладко. Венера вече е във вашия знак и ще бъде в добра връзка със стабилизиращия Сатурн. Сега е моментът да искате.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
vajno epluvaneto da varvi i vremeto nema kvo da se pravi tapotiyi drugoto ne e vajno vajnoee kak se custvame nema lubov vsicko e laja izmama i predatelstvo
отговор Сигнализирай за неуместен коментар