Свободно време

Кои са 6-те най-интровертни зодии?

Разпознавате ли себе си сред тях?

01.04.2021г. / 13 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Според астрологията зодиакалният знак играе огромна роля за това каква е личността ви. Подредбата на звездите в момента на раждането ви оказва влияние върху това какви черти ще бележат характера ви. Зодията играе съществена роля и в това дали ще бъдете интроверт или екстроверт.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Кои са най-интровертните зодии?

Телец

Телците са прагматици. Те се движат бавно, но със стабилни и сигурни темпове. Обичат да разпределят времето си качествено, да отделят достатъчно за обмисляне на всичко, което ги прави истински интроверти. Не обичат да споделят особено в какво са се вглъбили в момента, а да действат. Телецът се управлява от Венера, която е планетата на комфорта и лукса. Това прави Телците изключително приятни събеседници за околните, защото създават усещането, че познават добре човека срещу себе си, давайки му спокойствие и сигурност.

Талисмани за късмет за зодия Овен

Рак

Ракът е изключително емоционален знак. Той е много чувствителен, лесно раним, истински мечтател. Знае, че не може да се доверява лесно на хората. Затова предпочита да подбира много добре кръга от приятели и близки хора, които допуска до сърцето си, типично за интровертите. Щастлив е в домашния уют, който споделя само с най-ценните за него същества. Раците са емпати, които поглъщат енергията на другите, затова правят всичко възможно да се щадят, ограничавайки кръга си от контакти. Те не допускат лесно някого до себе си. Обожават да изпадат в размисли за чувства и емоции, мечтаят и витаят в облаците.

Дева

Девите обичат рутината. Те предпочитат всичко да върви по предварително обмислен план, от който да не излизат. Изключително наблюдателни са. Обръщат внимание на всеки детайл и улавят всяка фина енергия на хората наоколо. Девите се управляват от планетата на комуникациите Меркурий, но въпреки това те внимават изключително много в това, което казват. Не споделят в подробности мислите и чувствата си, защото предпочитат да се справят сами с трудностите. Не допускат хора близо до себе си, освен ако се убедят в добрите им намерения. Изключително чувствителни са, което ги прави и много раними.

5 зодии ще се радват на късмет в любовта през 2021

Коментирай