Свободно време

Таро карта за 19 април

Комбинацията днес ни съветва да останем на своята позиция и да вярваме в себе си

19.04.2021г. / 08 04ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Седмица жезли. Ден, в който ще отстоявате своята истина и своите разбирания. Няма да сте склонни да приемате чуждата гледна точка, защото ще бъдете убедени, че истината е на ваша страна. Възможно е да получите отпор, но въпреки това ще останете твърдо на своята позиция.

Съвет за деня – Кралица пентакли. Картата се пада като съвет към седмица жезли, за да ни насърчи да отстояваме това, в което вярваме и да ни подскаже, че сме на прав път. Тази кралица предвещава успех в домашните или служебните дела – кралица пентакли е добър знак от съдбата.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да останем на своята позиция и да вярваме в себе си. Потърсете повече аргументи, с които да разполагате при евентуално оспорване от другите. Няма да ви е трудно да ги намерите и да бъдете убедителни, но все пак се подгответе добре.

За влюбените и семейните:

Картите, особено кралица пентакли са добър знак за вас. Ако се появи спор или неразбирателство си спомнете за благата енергия на кралица пентакли, която въпреки че остава твърдо на своята позиция, го прави толкова естествено и с топлина към другите, че с лекота стопява всяка съпротива и постига своето без драма и излишни емоции.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време