Карта на деня – Десетка пентакли.

Това е ден на изобилие и задоволство. Семейните дела излизат на преден план. Чувствате се добре сред своето семейство, в своя дом и в периода от живота си, в който се намирате. Десетките говорят и за успешно завършване на някакъв цикъл, доволни сте от себе си.

Съвет за деня – Кралица на жезлите. Кралица жезли е карта и на благополучието, на доброто материално състояние и на плодородието. Тя е прекрасен чифт за Десетка пентакли и затвърждава днешната енергия на семейно благополучие, изобилие и плодородие.

В работата: Комбинацията днес говори повече за превес на семейните дела и отношения, но е хубава и за служебните ангажименти. Ден с хубава енергия, която ни зарежда с ентусиазъм и оптимизъм. Успехи в сферата на общуването.

За влюбените и семейните: Прекрасен ден за любовта. Тази енергия закриля дългогодишните двойки и ги кара да ценят присъствието на другия в живота им.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.