Свободно време

Таро карта за 10 май

Възможности за нова работа или за смяна на работната позиция

10.05.2021г. / 08 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Жрецът.

Енергията на тази карта ни напомня за традициите, за ритуалите и за отбелязването на значими неща в живота ни, като раждане, сватба, нов дом и т. н. Символизира също образованието, различни обучения и събития, които ни издигат на по-нов етап. Възможности за нова работа или за смяна на работната позиция.

Съвет за деня – Звездата е въплътена надежда, тя сбъдва мечти. От нея се излива плодородие и е време за оран. Доброто сърце и вярата, щедростта и изобилието струят от тази карта. Но винаги следва да помним, че звездите са далечни и студени. Те светят, само защото отразяват и пречупват светлината. Урокът на тази карта е да не разчитате на някой друг, който отразява това което искате, а сами да се вдъхновите и да въплътите доброто сърце и изобилието.

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да приемем промените, които настъпват или вече са настъпили. Не прехвърляйте своята работа на друг, свършете я сами. Ако ви предлагат нова работа енергията е добра, може да я приемете, ако сте уверени в себе си и своето желание.

За влюбените и семейните:

Може би е дошло време да учите във връзката. Ние израстваме и се развиваме като хора, благодарение на отношенията ни с другите, но най-вече учим от отношенията с половинката. Най-добрата позиция да научим е да се смирим. От позицията на смирението е най-лесно да се види истината. Благостта и добротата са най-големият израз на силата. Ако сте разбрали това, сте разбрали почти всичко.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай