Свободно време

Колко струва да живееш за мига – в „Порочно правосъдие“ по Bulgaria ON AIR

Премиерният сериал за България представя история за пълния с обрати живот на адвоката Клийвър Грийн– проследете го от 21 май

17.05.2021г. / 11 14ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Много нови емоции, отговори на екзистенциални въпроси и неочаквани обрати очакват зрителите в ефира на Bulgaria ON AIR от 21 май с премиерния за България сериал „Порочно правосъдие“, който ще се излъчва всяка делнична вечер, от 20:30 часа. Хитовата продукция представя историята за живота на наказателния и чаровен адвокат Клийвър Грийн, който е шампион на загубената кауза, както в съдебната зала, така и в спалнята.

Докато неговата бивша съпруга го описва като „ненадежден“, за неговия син той е „другар и помощник“. За приятелите си на масата на бара Грийн е „истински шегобиец“, за съдебните заседатели е „весела и шумна личност“, а за повечето съдии – „истинско безобразие“. В очите на данъчната служба Грийн е „подсъдим“, за собственика на публичния дом, който редовно посещава, е „легенда“, а бившият му търговец на кокаин го определя като „трагична загуба“.

Клиентите и случаите, по които Клийвър Грийн избира да работи на пръв поглед изглеждат напълно безнадеждни. Той обаче ще направи всичко необходимо, за да защити и спаси истински изгубените души и големите грешници, като в същото време се бори да спаси и самия себе си.

Въпреки собствената си безнадеждност, остроумието и чарът му му печелят не малко спътници през годините. Благодарение на това в повечето нощи от седмицата не му липсват покани – вечеря със съдия в изискан ресторант, среща с някои наркодилъри в Чайнатаун, продължителни сесии в любимия му публичен дом, наричан от приятелския му кръг „Клубът“, и много други.

Клийвър Грийн е една забележителна и ярка личност, за която всеки нов ден означава ново приключение. Той е склонен да се събужда натъртен – физически, емоционално, духовно. Живее в студио без съпругата и сина си, влюбен е в проститутка и прекарва дните си, защитавайки безнадеждни случаи. Но всичко това няма значение, когато поеме нов случай и излезе на „бойното поле“ – там, където се чувства най-много жив.

Не пропускайте вълнуващата история за живота на изпълнената с противоречия личност Клийвър Грийн – в премиерния за България сериал „Порочно правосъдие“, по Bulgaria ON AIR, от 21 май, всяка делнична вечер, точно в 20:30 часа.

Коментирай
Свободно време