Свободно време

Таро карта за 18 май

Да укротим желанието за съперничество с воля за сътрудничество

18.05.2021г. / 08 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Крал на мечовете е интелигентен, уверен и решителен. Но той е и с голямо самомнение и с желание да доминира. Комбинацията от двама представители на кралете, на въздуха и огъня, може да е и доста притеснителна. Сблъсък на его, съперничество и неразбирателство са негативните последствия, за които трябва да сме внимателни днес.

Съвет за деня – Крал на жезлите е уверен във възможностите си, той е мъдър, уверен и щедър. Крал жезли обича партньорството и това е урокът на тази карта днес. Да укротим желанието за съперничество с воля за сътрудничество.

В работата:

Днес може да има повече напрежение, търкания, спорове, но вие помнете съвета на крал жезли и предпочитайте сътрудничеството, така освен че ще сте по-успешни, ще имате и повече съюзници и дори верни приятели.

За влюбените и семейните:

Комбинацията съветва всички влюбени да са позитивни, хармонични и да избягват да предявяват претенции към половинката си днес. Не натоварвайте любимия/ та, старайте се да търсите усмивките и радостта. Търсете грешките първо в себе си, не се засягайте и обиждайте. Така ще избегнете капаните на днешния ден.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай