Свободно време

Експерти по сънищата разкриват тълкуванията на най-често сънуваните

Какво сънувахте през изминалата нощ

02.06.2021г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Помните ли вашите сънища от последната нощ или нощи? Понякога сънуваме неща, които сякаш ни разтърсват и искаме да разберем как се тълкуват. Вижте няколко тълкувания в следващите редове, според експерти по сънищата.

Ако сънувате, че летите

Тези сънища се тълкуват като усещането ви в реалния живот за освобождаване от някакви неща, които ви тежат, неприятни обстоятелства, задължения. Ако в съня си летите, но ви е трудно да се издигате, вероятно в реалния ви живот има нещо, което ви ограничава да се изразявате напълно или да постигнете целите си.

Змии

Според тълкувателката на сънища Лори Ловенберг змиите в съня може да се тълкуват по различни начини. Ако змията е агресивна към вас, то това може да подсказва за токсична личност в живота ви или непосредствена заплаха, за болест.

Ако сънувате змията на открито, то най-вероятно в реалния живот има неща, които трябва да си изясните с определен човек. Гоните ли змии, ще трябва да се справите с вашите конкуренти. Змиите могат да се тълкуват и като предателство.

Кои сънища носят щастие?

Ходи ви се до тоалетна, но не я намирате

Според психолога Иън Уолъс, този сън може да се тълкува като нещо, което ви пречи в реалния живот и искате да се разделите с него, но не знаете как. Това може да са взаимоотношения, нездравословен навик. Или пък че поставяте чуждите нужди пред своите.

Котки

Според „The Illustrated Dream Dictionary“ на Ръсел Грант, котките в сънищата са лоши поличби. Те означават измама или предателство на любим човек, любовно разочарование. Черните може да се тълкуват като болест. Ако пък милвате котка в съня си, то ще успеете да преборите своите конкуренти.

Как постоянното отлагане ни вреди?

Брак с непознат/а

Според някои тълкуватели на сънища да сънувате, че сключвате брак с непознат може да е индикация за криза на идентичността и че не сте сигурни какво искате в реалния живот.

Свързани статии

Куче

Наричаме кучетата най-добри приятели на човека. В сънищата те също символизират нашите приятели. Ако във вашия сън кучето е щастливо, то очакват ви хубави мигове с вашите приятели. Когато кучето ръмжи, оглеждайте се за предатели във вашия приятелски кръг. Ако сънувате, че куче се опитва да ви ухапе, пазете се от измами. Лаещото куче може да се тълкува като задаващи се проблеми.

Вода, вълни

Водата в съня е символ на нашите емоции в реалния свят. Прозрачната вода се тълкува като яснота, мътната вода – предполага проблеми, а ако сънувате приливни вълни или че потъвате, това може да означава, че се чувствате емоционално съкрушени.

По материали от brightside.me

Коментирай