Свободно време

MyFin получи заслужено признание на Годишните награди Business Lady Awards

Дигиталният портфейл бе отличен на престижните награди

10.06.2021г. / 17 11ч.
Аз жената
Снимка: Business Lady Awards

Снимка: Business Lady Awards

На изискана церемония в столичния Интер Експо Център за 10-а поредна година бяха връчени Годишните награди на списание и клуб Business Lady. Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории.

В раздел „Маркетинг и комуникации“, категория „Налагане на търговска марка“ отличието взе г-жа Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама“ във Fibank. Тя посвети наградата за налагането на MyFin на целия екип на дирекцията, рекламна агенция KIWI, PR агенция 5W Communications и всички, гласували доверие при съставянето и изпълнението на лансиращата кампания на MyFin.

Дигиталният портфейл MyFin е платформа за бързи парични преводи, онлайн разплащания и издаване на дигитални и виртуални карти. Fibank е собственик на дружеството, което управлява платформата. MyFin представи своите услуги за първи път през ноември 2020 г. и за няколко месеца успя да изгради мрежа от свои последователи в социалните мрежи, като постоянно увеличава и клиентската си база. Предлаганите от него услуги са удобни и с атрактивни условия, които превръщат MyFin в един от най-желаните от потребителите дигитални портфейли. Само преди месец дружеството беше финалист и в конкурса „Златно сърце“ в категорията „Зелена планета“ за приноса си за устойчиво развитие.

Наградите на списание и клуб Business Lady целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачество сред българската общественост.

Свободно време