Свободно време

Ретрограден Нептун на 25 юни – време за истини

Ще постигаме хубави неща

25.06.2021г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

На 25 юни Нептун навлиза в своята годишна ретроградна фаза и така ще се задържи до 1 декември 2021 година. Той ще бъде ретрограден в знака на Риби. Юпитер, Сатурн и Плутон също са ретроградни. Какво можем да очакваме от Нептун? Определено фокусът ни ще бъде върху преразглеждане на миналото. Ще има неща върху които ще помислим добре.

Ретрограден Юпитер на 20 юни – време е за личен растеж

Нептун е планетата на мечтите, желанията, илюзиите, но също така и на съзнанието, безусловната любов. Възможно е да се чувстваме объркани, но можем да се докоснем до по-дълбоко духовно осъзнаване и да почувстваме какво всъщност означава да обичаме безусловно. Нептун не се занимава с неща на повърхността, а по-скоро с невидимото и иска да погледнем по-дълбоко на нещата край нас.

Докато Нептун е ретрограден ще ни помогне да се разделим с всякакви илюзии, позволявайки ни да видим нещата такива, каквито са в действителност. Възможно е да сме по-взискателни и да виждаме нещата по по-категоричен начин.

15 мантри за всеки ден

Тази негова ретроградна фаза ще ни помогне да преразгледаме събитията, които са се случили в живота ни от ноември 2020 година насам, и да видим дали има някакви заблудени истини или илюзии, които трябва да бъдат разрушени.

Събитията в последната година накараха много хора да не чувстват себе си, да не намират себе си и мястото си в този свят. Промени, сътресения… Тук Нептун ще се намеси като ни върне в действителността и ни помогне да се приземим в новата реалност. Ще виждаме нови пътища пред себе си.

6 грешки, които ни правят по-малко харесвани

Ако се чувстваме несигурни за нещо, то тази ретроградна фаза е подходяща да направим равносметка къде се намираме и да се съсредоточим върху това какви стъпки да предприемем в желаната от нас посока. Затова е важно да започнем да се фокусираме върху това, което ни е ясно и да продължим да правим необходимото.

Нептун е планетата на духовната мъдрост и разбиране. Неговата енергия ни помага да се свържем с нашата интуиция, мечти, творчество, но с по-голяма лекота. Сега сме в състояние да се възползваме от собствените си ресурси, за да постигнем изключителни неща. Ще се свържем с нашето Аз, търсейки отговорите, насоки, но не от другите, а от себе си.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
bih iskala da sum v pregrudkite na golemia bliznak , kogoto obojavam.govoria bez slujebni tulkuvania.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )