Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Скорпионите да внимават с емоциите

01.07.2021г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Козирог

Усещането ви още в началото на този месец ще е, че сте „затворили една глава“ от книгата на живота си и започвате да пишете следващата. Не са много случаите, в които действията и решенията ви зависят изцяло от вас, но сега ситуацията ще е именно такава. И силите, и вдъхновението ви са достатъчни, за да се заемете с осъществяването на най-смелите си идеи.

Любовен хороскоп за юли

При изпълнение на професионалните задължения от съществено значение е да си осигурите надежден партньор. Приходите ви ще са стабилни, но при представителите на вашия знак проблемът понякога е, че сте прекалено пестеливи. И от опасения да не стигнете до прояви на разточителство, не си осигурявате пълноценна почивка.

Няма да сгрешите, ако от време на време забравяте за икономиите и си позволявате някое и друго тонизиращо удоволствие. Стига да не прекалявате с храни, напитки и трудоемки задачи, в най-горещият летен месец ще натрупате най-хубавите си спомени.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
nisto covesko dobro i prostasko ne i e cudnoo takace dali ste nayca nesto dali ne vse mi e tay licim si predateli i istenki takace nemma da me ycudite sas absolutnoo nisto osobeno ako sa priyteli blixki i tnaaocakvame amsolutno vsyakakva prostotiyaaaaaaa he he
отговор Сигнализирай за неуместен коментар