Свободно време

Боби Вълчев с джаз турне в България

Седем концерта в няколко града ще разкажат творчеството му

19.08.2021г. / 15 04ч.
Михаела Лазарова
Боби Вълчев

Боби Вълчев

Боби Вълчев, който е познато лице от джаз-елита, отдавна популярен на сцената в Дубай, а скоро и участник в „България търси талант“, ще прекара последните си летни седмици в България и то на сцена. Поводът е лятното му турне, озаглавено „ЖИВОТЪТ Е ДЖАЗ“. Седем концерта в няколко града ще разкажат творчеството му и ще припомнят в импровизирани кавър изпълнения, любими на всички хитове.  


Боби Вълчев ще зарадва ценителите на джаз музиката, както на българското Черноморие, така и в столицата. Няма да пропусне и града на нестихващото изкуство -  Пловдив. На въпроса защо иска да направи турне именно в България, Боби отговаря, че никъде другаде не може да усети тази любов и енергия. Независимо от големите и световни сцени, на които е бил, топлината на българската публика остава незаменима. 

Боби Вълчев е джаз изпълнител на световната сцена и от дълги години живее в Дубай. Изявявал се е на една сцена с имена като Маркъс Милър, Джордж Бенсън, Клод Джей Уудс от Earth, Wind & Fire. В Дубай е всяка седмица на сцена до популярния Anthony Muturajah. Боби Вълчев е всестранно развита личност, той е и музикален преподавател в Дубай. Любопитен факт е, че най-възрастният му ученик е 74 годишен мъж, както Боби казва "за любовта към музиката няма граници"!  
 
Линк към всички събития от графика на турнето вижте тук

Коментирай