Ако сте родени на 5, 14, 23 - авантюристи

Нищо не може да ви уплаши! Добрите умения за вземане на решения и комуникация са вашата сила. Не обичате рутината, защото тя ви отегчава, затова търсите винаги начини да ви е интересно. Обичате да пътувате, с лекота създавате нови контакти, лесно се адаптирате към промените. Бихте имали успехи, ако се занимавате със спорт, продажби, маркетинг. 

Каква жена сте според месеца на раждане?

За родените на 6, 15, 24 – умни 

Вашият подход за всичко е логически. Винаги знаете как да постъпите. За вас може да се каже, че сте харизматична личност, имате нежна природа, умеете да създавате стабилни любовни връзки и приятелства. Важно е да не се преуморявате, да се грижите за здравето на бъбреците си и сърцето. 

Цветове според месеца на раждане

За родените на 7, 16, 25 – богата душевност

Обичате да прекарвате голяма част от времето си в собствената си компания или пък задълбочени разговори в приятна компания. Мислите нестандартно и точно това ви носи много успехи. Винаги намирате начин да се отличите и да бъдете забелязани. За вас е важно да сте независими, истински. Внимавайте с настинките, възможни са и храносмилателни неразположения, ревматизъм. 

5 камъка за повече успех и пари

За родените на 8, 17, 26 – добри с парите

Ако има някой, който може добре да прави пари и бизнес, то това са хората, родени на тези дати. Упоритостта ви в работата, винаги ви се отплаща добре. Имате големи амбиции, понякога се занимавате с няколко различни дейности едновременно, също така сте и големи перфекционисти. 

Дати на раждане 9, 18, 27 – любов за създаване на семейството

Ако сте родени на някои от тези дати, то вие сте смела личност, която обича спорта, а може и да постигнете много успехи с него. Обичате да пътувате и Вселената често ви предоставя тази възможност. Добри сте в комуникацията и преговорите. Любовта, която носите във вас ви прави отдадени партньори за създаване на семейство. Бъдете внимателни с бъбреците. 

Снимки: istock