Свободно време

Венера в Скорпион на 10 септември – емоциите се нажежават

Не е подходящо да започваме нова връзка

10.09.2021г. / 10 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 10 септември Венера, планетата на любовта, парите и удоволствията, влиза в знака на мистериозния и страстен Скорпион. Ще се задържи така до 7 октомври. Удоволствията от любовта, но и разочарованията определено ще бъдат по-интензивни. Този транзит носи драматична промяна в начина, по който се отнасяме към другите. Много благоприятен за Скорпион, Риби, Рак, Козирог и Дева. Родените под знака на Овен, Телец и Лъв да внимават с парите и конфликтите.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Това означава, че ще търсим повече смисъл в интимните моменти и романтиката и ще гледаме на взаимоотношенията много по-сериозно. Когато Венера е в Скорпион винаги трябва да има цел на удоволствието, което търсим, в противен случай не виждаме смисъл в това. Ревността, завистта и притежанието също ще се повишат, затова трябва да внимаваме. Венера в Скорпион иска задълбочена любовна връзка, а не повърхностни забавления и я иска сега.

За Телец, Лъв, Скорпион и Водолей ще бъде трудно да контролират своите сексуални пориви.

10 грешки, които зодия Скорпион прави в любовта и връзките

Близнаците могат да имат успехи в работата, както и да им се случат любовни емоции с колега. Везните ще си осигурят повече комфорт, ще мислят върху това как да се грижат за себе си по-добре. Козирозите ще флиртуват, желанието на Стрелеца за сродна душа ще се повиши и ако няма обект на желанията, с когото да взаимодейства, може да се почувства самотен.

По време на този транзит е възможно да привлечем трудни личности и ситуации, които да бъдат наш урок. Венера представлява нашите ценностни системи и нашата уязвимост и ще се наложи да се справяме с ревност, желание да притежаваме.

Кристали за сезона на Девата за всяка зодия

Знакът на Скорпиона предизвиква дискомфорт, за да можем да погледнем какво се случва и да започнем нужната ни промяна, да се освободим от това, което пречи да бъдем щастливи.

На 17 септември Венера се изравнява със Сатурн, който е ретрограден и който може да предизвика блокажи. Това може да ни накара да се почувстваме самотни, недооценени, да ни липсва обич. Възможно е На преден план да излязат и проблемите във взаимоотношенията. В нас ще се случи трансформация, която ще ни накара да се замислим върху това кого ценим и дали ние сме оценени.

Женски хороскоп за септември

На 23 септември Венера ще се противопостави на ретроградния Уран, който често ни подава сигнали за настъпващи промени в любовния ни живот, извежда ни от зоната ни на комфорт. Някои западни астролози добавят, че трябва да имаме предвид, че понякога нещата, които се случват при транзитите на Уран, изчезват толкова бързо, колкото са започнали. Много е важно да внимаваме и с парите около тази дата.

Тези две срещи на Венера с Уран и Сатурн може да провокират желанието ни да се обвържем, но и да бъдем свободни. Необвързаните да не насилват събитията, тъй като сега не е най-добрият момент за връзки. Датите 29 и 30 септември са хубави, особено за любовта, а тук ще се намесят Нептун и Юпитер.

Енергията на Венера в Скорпион е като феникс, издигащ се от пепелта.

Снимка: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
bla bla kakto vinagi opiti smarcveta zneemvi koiste a icavata vi zneem celuvki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар