Карта на деня – Двойка чаши.

Днес може да ви се предостави възможност за задълбочаване на приятелство или любовни отношения. Сърцето ви е отворено и има шанс да усетите хармония и любов при обмяна на емоции с другите. Ще можете да изразите себе си пред своите близки по открит и честен начин и ще го усетите като освобождаващо чувство. Подхранвайте любовта към себе си днес, дръжте на ценностите си. Така отношенията, които създавате с околните ще отразяват любовта и уважението, които давате на себе си.

Съвет за деня –Звездата е въплътената надежда. Тя сбъдва мечти. Звездата е плодородна и щедра, зарежда ни с оптимизъм и вяра в бъдещето. Днес имаме надежда да се почувстваме изпълнени със задоволство и наслада от живота.

В работата: Работа в екип, оказване на помощ, приятелство. Не забравяйте, че всички сме свързани. Помагайте, приемайте помощ. Защитете свои колега или колежка. В края на деня няма по-голямо удовлетворение от това – да знаеш, че си подал ръка или си приел ръка за помощ.

За влюбените и семейните: Внесете игривост в отношенията си, направете нещо нестандартно двамата. Не се оставяйте рационалните теми да ви завладеят напълно. Откривайте радостта от живота. Днешният ден е прекрасен за опознаване на партньора и за споделени мигове заедно.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.