Свободно време

Зодиите с най-силна интуиция

Трудно може да ги подведеш

14.10.2021г. / 10 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има нещо, което понякога усещаме сякаш с тялото си, наричаме го интуиция. Ако логиката ни води в една посока, интуицията може да се размине с нея. Понякога интуитивните ни усещания са тези, които са по-точни и не ни подвеждат. Любопитното е, че според редица астролози, зодиакалният знак, под който сме родени, може да окаже влияние върху това дали интуицията ни е силна и точна. Вижте кои 4 зодии се отличават в това.

Зодия Рак – Не можете да скриете от него това, което чувствате

Дори и да се опитвате усилено да потиснете чувствата си и да запазите тайната си, Ракът винаги ще ви усети. Родените под тази зодия имат своята сила от Луната, която е владетел на емоциите и подсъзнателните чувства. Да не забравяме, че Раците са много грижовни, което им помага да усетят чуждите нужди. Освен това могат да усетят с лекота кой има добри намерения. Ако ви имат доверие, то е защото са усетили в сърцето си, че могат да ви се доверят.

5-те зодии, на които може да разчитате при трудности

Зодия Везни – Те са много наблюдателни и виждат нещата ясно

Родените под знака на зодия Везни гледат на нещата без пристрастия, поради което интуицията им е много точна. За този знак е характерен балансът, точната преценка. Ето защо са добри съветници и биха могли да видят ситуацията без мислите им да замъгляват гледната им точка. Правят ясна разлика между това, в което искат да вярват, и това, което е истината. Интуицията на Везните им помага да преминават през конфликти и сложни ситуации доста успешно.

Свързани статии

Зодия Скорпион – Винаги са две стъпки пред всички останали

Скорпионите се доверяват трудно, доста са мнителни. Интуицията им е изключително силна и ако лъжете ще познаят по погледа ви. Скорпионът постоянно търси истината, той се управлява от Плутон – планетата на тъмнината и трансформацията, която е една от най-мистичните планети. Точно това му дава преднина пред останалите да взима лесно решения, без да се води от емоциите си.

6 причини огнените зодии да се справят по-добре в любовта

Зодия Риби – Имат силна връзка с подсъзнанието си

Рибите може би са най-чувствителният воден знак и могат да улавят дори най-фините вибрации. Те знаят, че нещо не е наред преди някой друг. Знакът се управлява Нептун – планетата на мечтите, ето защо са и големи мечтатели. За тях истината има мистериозна страна. Силната им интуиция почти винаги прихваща лъжата, лицемерието, опасността.

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
nali ????? otdavna izvestni istini , 4e ima i takava poroda hora
отговор Сигнализирай за неуместен коментар