Свободно време

Тест: Какво ви очаква до края на октомври

Един забавен тест

17.10.2023г. / 14 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Октомври е вече тук с всичките си прекрасни цветове. Нямаме търпение да разберем какво ни очаква в началото на есента. Днес споделяме един забавен тест. Изберете си една есенна картина и вижте какво послание се крие зад нея за вас.

1. Изборът ви за картина показва, че вероятно често се питате кога ще видите желаните резултати от вашата работа, по какъв път да поемете в настоящия момент в живота ви. Желанията ви ще се осъществят, но не бива да се отчайвате. Октомври е месец, в който трябва да се въоръжите с любов, воля, смелост и най-вече да вярвате в себе си. Всичко ще се балансира, а ако нещо не се случва на този етап, вероятно сега не е моментът.

Защо родените през октомври са толкова специални?

2. Продължавайте да вярвате, да бъдете мотивирани, полагайте усилия в работата. Съдбата ще ви се усмихне съвсем скоро. Време е да се раздвижите, да прекратите рутината и да се захванете с всичко, което отлагате. Ако мислите, че сега не му е моментът и затова никога не довършвате започнатото, есента идва с промяна, най-вече в нагласата ви.

Месечен хороскоп за октомври

Вселената ви казва, че сега е подходящ период да изградите вашите житейски планове за близкото бъдеще. Време е да се разделите с погрешни вярвания като „не съм готов“, „нямам пари“, „няма да се справя“, „нямам време“. Поканете новото в живота си, поканете хубавата енергия.

Свързани статии

3. Изборът ви за пейзаж разкрива, че до края на октомври за вас ще се отворят нови хубави възможности за реализация. Животът непрекъснато ви тества, особено с трудностите. Дали сте си научили урока, дали сте станали по-силни. Продължавайте смело напред и не се отказвайте да сбъднете мечтите си. Ако вие сте дейни и постоянни, Вселената ще ви срещне с нови перспективи. Усмихвайте се, забавлявайте се и не спирайте да си поставяте нови цели.

Коментирай