Свободно време

Любовен хороскоп за 18 – 24 октомври

Меркурий вече не е ретрограден

17.10.2021г. / 09 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Меркурий приключва ретроградното си движение. През последните няколко седмици имахме възможността да помислим доста върху взаимоотношенията си. Възможно е дори да сме преминали през конфликтни ситуации с любимия човек. Хубавото е, че сега нещата могат да бъдат поправени, благодарение на Юпитер.

Не забравяйте, че всеки дисбаланс в любовната връзка може да доведе до борба за власт между вас и вашия потенциален или настоящ партньор. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

10 неща, които жените правят, a мъжете харесват

Овен

Меркурий е ретрограден във вашия сектор на отношенията от края на септември, което може да е довело до някои спорове и недоразумения с половинката ви. Хубавото е, че тази седмица приключва неговото ретроградно движение и ще бъде много по-лесно да върнете баланса помежду ви. Тази седмица ни очаква и пълнолуние, ще напомни на необвързаните, че всъщност не е никак лошо да нямаш половинка до себе си, защото имаш пълната свобода да се съобразяваш само със себе си. Не сте отчаяни, че не сте във връзка и това е прекрасно.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
aide be ! nai- posle d a ne e retrograden merkurii? 4ak ne e za viarvane
отговор Сигнализирай за неуместен коментар