Свободно време

Историите на спортните ни таланти обогатяват сутрешния блок на Bulgaria ON AIR

Още от утре, 15 октомври, водещите Мария Константинова и Мирослав Димитров ще представят свои авторски рубрики

14.10.2021г. / 17 36ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Време за спорт, мотивация, култура и любопитни истории от онлайн пространството очакват зрителите в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR от 15 октомври с авторските рубрики на най-позитивните водещи в сутрешния ефир Мария Константинова и Мирослав Димитров.

Всеки петък, в ранните сутрешни часове, програмата на „България сутрин“ ще бъде изпълнена с любопитни и интригуващи истории и снимки, които „живеят“ в социалните мрежи в авторската рубрика на Мирослав Димитров „ИнтерНЕ/ДА“, която има за цел да накара зрителите в ефира да стартират утрото си с усмивка и положително настроение.

Несъмнено в онлайн пространството ежедневно попадаме на разнообразни снимки и видео съдържание, които ни впечатляват и зад които често пъти стои интересна история, която обикновено пропускаме. В първото издание на рубриката, водещият ще представи отблизо едни от най-красивите скулптури на света, които „виреят“ и могат да се видят само в онлайн пространството.

За един изпълнен с добро настроение и вдъхновение уикенд, от утре, 15 октомври, последните минути от сутрешния блок на Bulgaria ON AIR всеки петък ще бъдат посветени на авторската рубрика на очарователната Мария Константинова – „Златните“. В нея тя ще среща зрителите на Bulgaria ON AIR с българските спортисти, които са оставили трайна следа в спортната история на страната и които днес са пример за подражание от следващите поколения. Първият гост, с когото водещата ще говори открито за спорта и живота, е една специална дама, чиито обаяние и талант разцъфват в художествената гимнастика. Тя е трикратна световна и трикратна европейска шампионка по художествена гимнастика, а понастоящем е вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика – Мария Петрова.

Не пропускайте още по-динамичния и интересен сутрешен блок на Bulgaria ON AIR и започнете деня позитивно с „България сутрин“ – всеки делничен ден от 07:00 часа.

Коментирай