Свободно време

Изберете камък и вижте какво е посланието за вас

Един забавен тест

16.10.2021г. / 17 18ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock;pixabay

Снимки: istock;pixabay

Някои камъни имат определена сила. Тя може да помогне да постигаме своите мечти, да преминаваме през трудностите. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете този камък, който най-много ви харесва и вижте какво е посланието за вас.

Тигрово око

Тигровото око е класически талисман за елиминиране на негативната енергия. Той ни дава мъдрост, засилва защитните ни сили. Когато го носим като аксесоар или го поставим в дома си, ни пази от негативните хора и ни мотивира да работим в посока постигане на лично щастие. Ако това е вашият избор за камък, то явно е настъпил моментът да анализирате мечтите и плановете си. Помислете за всичко, което ви пречи, спира, за вашите страхове и не се бавете в това да започнете да постигате целите си, макар и с малки стъпки.

5 таро карти разкриват какво ви очаква

Кехлибар

Кехлибарът е уникален продукт на природата, за който се смята, че има енергийни и лечебни свойства. Ако той е привлякъл вниманието ви, това означава, че вашите възможности за промяна са по-силни от всякога.

Търсете вътрешния баланс. Анализирайте внимателно преживяванията си и не спирайте да полагате усилия да подобрите собственото си щастие и благополучие. По желание, може да носите кехлибар като аксесоар за повече късмет.

Червен яспис

Изборът ви показва, че е много вероятно стари спомени, които пречат да излекувате душата си от разочарование, все още да са част от живота ви. Посланието на червения яспис е, че това може да се поправи. Миналото ни оформя, но не е задължително да ни дефинира. Вие сте достатъчно силни, стабилни, за да преминете през това и да поканите любовта и щастието в душата си. Не забравяйте да си вземете червен яспис.

Зодиите с най-силна интуиция

Свързани статии

Жълт калцит

Красив жълт камък, който спомага за увеличаване на увереността и самочувствието, за това да се отворим към любовта. Камък, който ни води смело напред към постигането на големи дела. Посланието на жълтия калцит е любов към себе си.

8 знака, че е време да напуснете работа и да започнете нещо ново

Когато обичате себе си, любовта от другите идва към вас. За вас тя е не само химия, а интелектуална и духовна връзка. Сега можете да привличате хора, които са на вашата честота. Бъдете по-уверени и засияйте, защото вие струвате много като личност.

Коментирай