Карта на деня – Справедливост.

Нещо във вашия живот се нуждае от внимание! Дошло е време за решения. Трябва да направим избор и то категоричен. Ако сте посочили тази карта е добре да използвате днешния ден и да вземете окончателно решение за нещо, което може би до този момент сте отлагали.

Съвет за деня – Паж мечове.

Този паж ни насочва към общуване. Ще търсите съмишленици, но е възможно да се опитате да наложите своето мнение и това да не се хареса на околните. Помислете как да представите своето предложение по-внимателно, за да не срещнете отпор.

В работата: Възможно е да ви се наложи да се съобразите с нечие чуждо решение. Може да получите новини свързани с документи и документално уреждане на някакъв въпрос, които чакате отдавна. Подходящи са практики за лични граници.

За влюбените и семейните: Ще разяснявате отношенията си. Внимавайте, има опасност от необмислени думи. Но ако сте убедени в правотата си я отстоявайте решително. За влюбените е „Аха“ момент, в който ще осъзнаят дали искат да продължат отношения или да се разделят. Сключване на брак. В по-негативно проявление тази карта може да означава и развод. Всичко, което се урежда документално и е свързано с избор и взимане на категорична позиция е възможно да получи своето разрешение на този ден.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.