Свободно време

Таро карта за 22 октомври

Погледнете навътре, отдайте се на себе си

22.10.2021г. / 09 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Отшелникът.

Отшелникът олицетворява нашето собствено вътрешно пътуване и себеоткриване. С тази карта ние изследваме вътрешния си свят; да разберем ценностите и мотивациите си, да разберем кои сме, какво работи за нас и какво вече не ни служи и как да извървим собствения си автентичен път. Тъй като сезоните започват да се сменят и започва нов цикъл, е време да разберем в кой сме се превърнали през тази година.

Погледнете навътре, отдайте се на себе си, прегърнете раните си, вслушайте се във вътрешния си глас и продължете по своя път.

Съвет за деня – Крал пентакли.

С тази енергия може да поставите началото на нови и мащабни проекти, организации и структури. Време за финансови дела. Тази карта е символ на стабилност, сигурност и успех.

В работата: Ден подходящ за планиране на нов проект, на начинание, което искате да поставите на стабилни основи. Вие притежавате мъдрост и сила, за да се справите с това, което искате, а сега е моментът да го заложите като намерение. Всяка следваща стъпка ще ви разкрива все повече възможности.

За влюбените и семейните: Партньорите са надеждни. Може би се стремите да опознаете човека, който събужда чувства във вас, за да разберете дали е подходящ за дълготрайни отношения, а тези карти показват, че намеренията му са сериозни и не му липсва отговорност. За дългогодишните връзки, това е период на планиране и пренастройка на дома за предстоящия сезон.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай