Свободно време

От 24 октомври мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON AIR

Предизвикателствата пред първата жена детектив във Викторианска Англия – в премиерния сериал „Мис Скарлет и херцогът“ по Bulgaria ON AIR

22.10.2021г. / 16 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

От 24 октомври мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON AIR за едни още по-незабравими уикенд вечери, когато от 20:30 часа премиерно за телевизията ще стартира английският сериал „Мис Скарлет и херцогът“.

Драматичната поредица е изпълнена с много загадки, неразгадани случаи и престъпления, чрез които се разкрива тъмната страна на познатите лондонски улици, в която силата на женската интуиция може да се окаже правилната посока за откриването на светлината.

След смъртта на баща си, амбициозната и непоколебима Елайза Скарлет е готова на всичко, за да успее да стъпи на краката си и да си осигури финансова стабилност в несправедливия мъжки свят. За целта решава да продължи семейния бизнес, като застава начело на частната детективска агенция на покойния си баща, за да се впусне в необятното море от престъпления, обвити в мистерия, и да се превърне в първата жена детектив във Викторианска Англия. За да успее, мис Скарлет обаче се нуждае от помощник. Така решава да се довери на детектив инспектор Уилям Уелингтън – чаровният, но със зависимости към алкохола, хазарта и жените неин приятел от детството, наричан още „Херцогът“.

Станете част от интригуващите загадки, които дебнат от всеки ъгъл – гледайте премиерно „Мис Скарлет и херцогът“ всеки уикенд от 24 октомври, от 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.


Коментирай