Свободно време

Таро карта за 26 октомври

Днес може да берете плода на труда си

26.10.2021г. / 09 22ч.
Мария Дуковска
Таро карта за 26 октомври

Карта на деня – Крал на пентаклите е карта на доблестта, на честния бизнес, на интелектуалните способности и дарби.

Картата ни насърчава да мислим за бизнеса си, да го развиваме и да внасяме нововъведения, за да го поддържаме и обновяваме. Има опасност от летаргия, не бива да ѝ се поддаваме.

Крал пентакли е символ на стабилност, сигурност, дисциплина и успех. Този крал използва своята логика и интелект, за да се справя със ситуациите в живота, но като представител на пентаклите също обича да се грижи за другите, предоставяйки съвети и мъдрост, както и финансова помощ.

Съвет за деня – Петица пентакли. Петица пентакли ни напомня за непреходността на духа и за преходността на тялото. Съветът към Краля на пентаклите е да внимаваме, ако имаме користни и нечестни намерения свързани с пари. Ако нашите планове могат да навредят на някого, обмислете пак дали си струва!

В работата: Днес може да берете плода на труда си, да пожънете успех, но не предприемайте крайни действия и не взимайте крайни решения. Изчакайте. Бъдете осъзнати за мотивите си, за последствията на вашите решения и не бързайте да давате отговор, ако някой настоява да го получи. Ако усещате, че имате нужда от време, за да направите своя избор – дайте си го.

За влюбените и семейните: Не се обезценявайте, дръжте на принципите си. Това е съветът на картите днес. Бъдете осъзнати за стойността си и не поставяйте никого на пиедестал. Не взимайте решения и не предприемайте действия, за да се харесате, а слушайте вътрешния си глас и морал.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

 

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати