Свободно време

Таро карта за 28 октомври

Енергията е на страст и креативност

28.10.2021г. / 09 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Паж на жезлите търси вдъхновение на върха на своя жезъл; енергията е на страст и креативност, на нови идеи и нови неща. Днес може да се чувствате вдъхновени и ентусиазирани и вероятно готови да предизвикате промяна.

Съвет за деня – Колесницата. Може би днес си поставяте нова цел, но при всички положения нека тя бъде подплатена с воля, устрем и постоянство. Колесницата идва като съвет към пажа, за да ви подскаже да сте постоянни в това, за което мечтаете; пажовете са нова и устремна енергия, но им е трудно да се фокусират и следват мечтите си. Колесницата идва, за да ни каже, че трябва да сме упорити в преследването на желанието и да го насочите в посоката, в която искате да се осъществи.

В работата:

Придвижвате проекти напред, работата ви спори и нещата се случват с устрем и страст. Но помнете, че трябва да бъдете също упорити и постоянни.

За влюбените и семейните:

Картите говорят за прогрес във връзката. Нещата се развиват в желана посока. От ваша страна е добре да отговаряте с взаимност и постоянство, и да полагате усилия за отношенията, на които държите и които са ценни за вас.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Здраве и красота