Олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева и нейният треньор Борислав Георгиев ще бъдат специални гости в авторската рубрика на водещата на „България сутрин“ Мария Константинова по Bulgaria ON AIR – „Златните“ този петък.

На 29 октомври, зрителите на сутрешния блок по Bulgaria ON AIR ще станат свидетели на едно откровено и вдъхновяващо интервю, в което двамата спортисти разказват за съвместната си работа като треньорски тандем, завоюваните медали от техни състезатели и радостта от спечеления златен медал по време на Олимпийските игри в Токио тази година.

„Преди да се завърна за тези Олимпийски игри, аз започнах да работя като треньор. Много радушно ме приеха в „Локомотив“. Радвам се, че в момента и състезателите ме приемат добре. Надявам се медалът от Олимпийските игри да им даде нов тласък, нови виждания и стимул за още труд, защото това е в основата за постигането на всеки един резултат“, сподели Стойка Кръстева.

На кой български спортист искат да напишат името със златни букви в спортната ни история и има ли стремеж Стойка да защити титлата си на олимпийските игри в Париж през 2024 г. – отговорите в специалното интервю на двамата спортисти за рубриката „Златните“, на 29 октомври, в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.