Свободно време

Пълнолуние и частично лунно затъмнение на 19 ноември

Кои зодии ще ги усетят най-силно

18.11.2021г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 19 ноември ни очаква частично лунно затъмнение, което ще бъде по оста Телец – Скорпион, но също така и пълнолуние. Това е едно фундаментално събитие с неочаквани промени за знака Телец.

В астрологията пълнолунията отбелязват емоционално напрегнато време, сигнализират ни, че е време да действаме, особено по въпроси, които не търпят отлагане.

Лунното затъмнение „налива масло в огъня“, разпалвайки преходни промени и смущения в ежедневието ни. Тъй като Телецът е фиксиран знак, той търси стабилност, а тези космически събития може да ни накарат да чувстваме нещата в живота си нестабилни.

Определено ни очакват промени, които ще ни извадят от нашата зона на комфорт, но не е задължително те да бъдат негативни.

Изберете си поничка и вижте каква ще бъде новата година за вас

Частичното лунно затъмнение и пълнолунието ще бъдат усетени най-силно от 4 зодиакални знака.

Зодия Телец

Уважаеми Телци, по време на тази интензивна Луна очаквайте да се сблъскате с промени в областите на вашата самоидентификация. Като фиксиран знак, вие не обичате много промяната, но сега определено ще се чувствате извън комфорта си. Очакват ви наистина големи предизвикателства, но всичко това е, защото е време за напредък, време е вашите усилия да получат признание. Очакват ви нови перспективи, но за да ги осъществите ще трябва и да се пораздвижите.

Талисмани за късмет за зодия Стрелец

Зодия Лъв

Лъвове, това затъмнение може да ви направи по-уязвими, да ви бъде по-натоварено в работен план. Събитията не бива да ви плашат. Време е да намерите здрава основа за себе си, но също така и да разчитате на себе си, за да постигнете желаното, а не на другите и това те да ви тласкат в определена посока. Може всичко да ви се вижда по-сложно, но истината е, че е дошло време за хубаво, за радост и удовлетворение.

Кои зодии са най-склонни да скочат в нова връзка след раздяла

Зодия Скорпион

Вашите взаимоотношения ще са в центъра на вниманието. Някои близки за вас връзки може да вземат неочаквани завои или пък да се окажат дълбоко отражение на вашите нужди във вашите взаимоотношения. Важно е за родените под знака на зодията да обмислят дълбоко своите връзки през това време и предизвикателствата, представени в тях.

Новата 2022 ще бъде годината на Черния воден тигър

Игнорирането на модели, които са нараняващи в отношенията, само ще засилят страданието на духа ви, така че се изправете лице в лице с тях. Използвайте това време, за да се застъпите за своите интереси, уверявайки се, че хората около вас наистина могат да ви подкрепят по начина, по който имате нужда.

Зодия Водолей

Възможно е да се чувствате по-сантиментални от обикновено. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия личен живот. Време е за разчистване в буквален и преносен смисъл. Време е да елиминирате ненужното и да отворите нова страница в живота си. Ще може да градите стабилно бъдеще, но може би има неща в миналото, които ви пречат да продължите напред. Погрижете се добре за духа и тялото си,. Чрез медитация, спорт, релакс, хубава храна.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време