Семейство

Изберете си поничка и вижте каква ще бъде новата година за вас

Един забавен тест

15.12.2022г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Обичаме коледните и новогодишни празници и трепетно очакваме новата година. Вкусни лакомства ни изкушават от всеки ъгъл. Днес споделяме с вас един забавен тест с понички, в духа на празниците. Изберете си една и вижте каква ще бъде 2023 година за вас.

1. Предстоящата година ще бъде една от най-успешните в живота ви. Ето защо не се бавете с определянето на приоритетите ви. Поставете си някои цели и без да губите време и енергия за други неща, пристъпете към осъществяването им. Успехите ще ви спохождат само ако сте дейни и постоянни.

2023-a ще бъде годината на Водния заек

2. Вашият избор показва една обещаваща година. Ще планирате, добрите идеи ще идват една след друга. Но ще се наложи да бъдете по-търпеливи. Проектите ви няма да се реализират веднага, някои от тях ще се окажат добра основа за бъдещето ви.

Саботирате ли собственото си щастие?

3. Новата 2023 година ще бъде необичайна за вас. Необичайно не означава непременно лошо. Като цяло ще бъде различна, няма да скучаете и изненадите ще са чести. За да не губите доброто си настроение, просто се опитайте да се нагодите към ситуациите, докато преминат. Излишният стрес само ще ви бави и демотивира.

7 начина, по които разпиляваме енергията си

4. Очаква ви една спокойна година. Без суматоха, без неприятни изненади, всичко ще се случва постепенно и както сте го планирали. Благоприятните условия, в които ще се намирате ще ви помогнат да съберете силите и мислите си, за да осъществите някаква важна за вас промяна, крачка напред. Вярвайте повече в себе си и ще постигнете целите си.

Кои камъни ни предпазват от въздействието на електронните устройства

5. Изборът ви подсказва, че ви очаква повече романтика, топлина в любовен план. Дори и да се усещате като в застой, следващите месеци ще ви покажат, че може би досега е имало неща, които не сте забелязвали в половинката си или в любовта като цяло. Може да надграждате взаимоотношенията си, да се преоткривате или да откриете сродната си душа, ако сте необвързани.

6. Изборът ви на поничка разкрива, че ви очаква щедра година. Ще искате от всичко и желанията ви ще се сбъдват. Все пак не се ориентирайте само към материалното. Не забравяйте, че сбъдването на някои желания невинаги носи удовлетворение. Също внимавайте и с какво си служите, да за ги осъществите. Не на последно място не харчете всичко и бъдете благодарни и за малкото, което имате.