Свободно време

„България Еър“ удължава промоционалната си кампания до 10 декември

Всички еднопосочни билети на авиокомпанията са на специални цени

30.11.2021г. / 15 26ч.
Мария Дуковска
Снимка: България Еър.

Снимка: България Еър.

Националният превозвач „България Еър“ удължава промоционалната си кампания „Закупи билет и лети още по-изгодно“. Тя ще продължи до 10 декември включително, давайки възможност на всеки да резервира, точно преди празниците, еднопосочни билети на специални цени по всички полети на авиокомпанията.

Самолетните билети, закупени в рамките на кампанията, могат да бъдат използвани в периода до края на месец март 2022 г. Еднопосочните полети от Берлин, Ларнака, Лондон и Франкфурт започват от 69 евро, а от Мадрид, Цюрих и Прага – от 79 евро в посока. Пътуванията в едната посока от Париж, Амстердам и Брюксел започват от 89 евро. Посочените цени важат за еднопосочни билети и включват всички такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг и 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда.

От началото на месец ноември пътуването с националния превозвач стана още по-приятно. Авиокомпанията възобнови предлагането на храна на борда си, както в икономична, така и в бизнес класа. Пътниците, избрали да летят в икономична класа, получават безплатно пакетиран топъл сандвич и напитка по избор, а пасажерите в бизнес класата имат възможност да се насладят на разнообразно и много вкусно 4-степенно меню.

Всеки може да направи пътуването си по-просторно и вкусно, като се възползва от услугата Upgrade до бизнес класа от 24 часа до 40 минути преди полет. По повод възобновяването на кетъринга, авиокомпанията дава възможност на повече пътници да се насладят на кулинарните изкушения с атрактивни цени на билетите за бизнес класа. Информация за всички актуални промоции на „България Еър“ може да откриете на уебсайта и социалните мрежи на компанията, а билети може да закупите онлайн на www.air.bg, както и през мобилното приложение Bulgaria Air.

В интерес на сигурността и здравето на пасажерите, носенето на предпазни маски по време на полет с „България Еър“ остава задължително за всички. За максимална защита самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират както със специални препарати, така и с ултравиолетови лъчи (UV) чрез системата HoneywellUV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и да е зараза по въздушен път.

Коментирай