Свободно време

Йоана Ангелова се присъединява като продуцент и водещ в „Новините ON AIR“

„Важно е да бъдеш прецизен и точен във всяко обстоятелство, което предаваш на хората“, споделя тя

01.12.2021г. / 15 26ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Екипът на Bulgaria ON AIR се увеличи с още едно красиво лице – Йоана Ангелова. С близо седемгодишен опит в телевизионната журналистика, четири от които на ръководна длъжност като продуцент и главен редактор в отдел „Новини“ в една от големите регионални телевизии в България, тя се присъединява към екипа на телевизията като продуцент и водещ на „Новините ON AIR“.

За мен Bulgaria ON AIR е стъпка напред и естествено продължение на професионалния ми път“, споделя Йоана във връзка с присъединяването си към екипа на националната телевизия.

Тя споделя, че попада в журналистическата сфера случайно, а един от примерите, които изиграват важна роля в приемането на професията като призвание за Йоана е бил взривът в Хитрино през 2016 г., когато е командирована да отразява събитията след експлозията още в първата си година като репортер.

Когато си очи в очи с такава трагедия, осъзнаваш колко е важно да бъдеш прецизен и точен във всяко обстоятелство, което предаваш на хората. Чрез нас те трябва да научат истината за събитията и процесите. Затова винаги съм гледала на професията преди всичко като отговорност“, споделя тя за смисъла на журналистиката.

Коментирай