Свободно време

Таро карта за 8 декември

Делата ви във всички сфери са успешни, картата е символ на изобилие

08.12.2021г. / 08 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Кралица Жезли.

Кралица Жезли е една бурна, емоционална и дейна енергия, която предвещава динамичен и активен ден. Кралица Жезли обича свободата и в по-мрачния си негативен вариант може да отприщи първични и необуздани емоции в опит да защити свободата си. Тя може да разпалва огън, но може и да го укротява, и като една истинска представителка на женската енергия притежава уменията на лечителка и грижовница.

Съвет за деня – Императрицата.

Днес е хубав ден за начинания свързани с дома, за подредба и създаване на уют. Делата ви във всички сфери са успешни, картата е символ на изобилие. Подходящ ден за творчество. Императрицата е лечител, тя дарява оздравяване.

В работата: Кралица Жезли е тук, за да ни каже, че днес ще успеем да осъществим задачите и отговорностите. си. Денят предвещава успех в бизнес делата. Може да се появят много задачи, но такива, с които ще се справим с лекота. А императрицата ни предупреждава да се пазим от преумора и да дадем грижа и на себе си.

За влюбените и семейните: Императрицата в любовта е символ на щастие и взаимност, а кралица Жезли предвещава силни страсти. Прекрасен ден за влюбените.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време