Дни преди най-светлите празници в годината, на 10 декември в рубриката „Златните“ на сутрешния блок в ефира на Bulgaria ON AIR ви срещаме с олимпийската медалистка по художествена гимнастика от Рио де Жанейро – очарователната Ренета Камберова.

В един много личен разговор за незабравимите емоции от Олимпиадата, трудностите по пътя и изстрадания медал, златното момиче разказва със сълзи на очи.

Хората много лично приеха тази победа. Тя беше победа на всеки един човек, а не просто – момичетата от ансамбъла взеха медал“, споделя Ренета за дълго чакания медал от Рио Де Жанейро.

За ансамбъла, спечелил златната титла в Токио, Камберова казва: „Ако не бяха станали първи, може би това щеше да е един от най-големите обири в художествената гимнастика изобщо някога, който се е случвал“.

Защо след края на състезателната си кариера не става треньор и какво предизвикателство се е оказало предложението да ръководи спорта в Пазарджик, ще разберете от самата нея – в петъчната сутрин на 10 декември, точно в 7:00 часа, в сутрешния блок „България сутрин“ на Bulgaria ON AIR.