Свободно време

Любовен хороскоп за 20 – 26 декември

Време е за любовни уроци

20.12.2021г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Празничната седмица носи за всички представители на зодиака любовни уроци. Венера е ретроградна в знака на Козирог. Време е за отговори. Ще се освободим от всичко, което ни ограничава, без значение дали сме в неподходяща връзка или ние сами сме се поставили в някакви ограничения свързани с любовта. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Мислите ви се въртят около романтиката и определено ще си задавате куп въпроси. Правили ли сте със себе си компромис, когато става въпрос за вашата любов? Навикът да се срещате, като избирате партньори, които не са на вашето ниво, може да доведе до постоянно чувство на неудовлетвореност. Тези хора, макар и очевидно да са привлечени от вас, може да са склонни да си тръгнат, точно когато отношенията ви започват да стават интересни.

Любовен хороскоп за 2022

Ако продължавате да се срещате с хора, които не са ви на нивото, този модел ще се повтаря постоянно. Обвързаните Овни ще са на празнична вълна и това как могат да направят празниците още по-незабравими. Хубави емоции за вас и любимия ви човек ви очакват под елхата.

Коментирай
Свободно време