Свободно време

Любовен хороскоп за 10 – 16 януари

Напрежение в комуникацията

09.01.2022г. / 09 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През втората седмица на януари, нищо, което се отнася до любовта няма да е сигурно. Марс и Нептун ще доведат до обърквания и заблуди. Преценката ни за любовта може и да се окаже погрешна. Меркурий заема ретроградна фаза в знака на Водолей, което ще доведе до напрежение в комуникацията. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

3 знака, че сте обсебени от новата ви връзка

Овен

Обвързаните Овни определено трябва да помислят относно границите на личното им пространство, както и относно своите ценности. Може би по някакъв начин сте ги пристъпили, оправдавайки се, че всичко това е в името на любовта. Обърнете внимание на избора, който правите. Дали не правите твърде много жертви, за да запазите връзката си? Ретроградният Меркурий може да доведе до проблеми в комуникацията както за обвързаните, така и за тези Овни, които се срещат с някого.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
wai aman licnoo prostransvoo aa abre drugo ne znaeeteli revnos zaviss i licno prostranstvo sa vi vav glavite nikoi nema namereniee da vi otnema prostransvotoo slatkissiii takace prodaljavaiteee sladkissiii moiii
отговор Сигнализирай за неуместен коментар