Свободно време

Таро карта за 27 януари

Съсредоточете се в себе си и ще видите, че вашите мисли са тези, които ви нараняват

27.01.2022г. / 08 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Десетка мечове.

Възможно е днес да получите усещане за предателство, за измяна. Но това е крайната точка на усещането за безнадеждност, от която съвсем естествено започва възстановяването. Обръщате твърде голямо внимание на собствените си тежки мисли и ги приемате за истина, а това задълбочава още повече усещанията за безизходица.

Съвет за деня – Осмица пентакли.

Съвет към Десетка мечове е Осмица пентакли, а тя ни дава един прекрасен съвет, който можем да прилагаме винаги, когато се почувстваме зле, предадени, неоценени или в безизходица. Спомнете си всички ваши успешни начинания, спомнете си резултата от вашия труд, колко много сте постигнали и колко още можете. Съсредоточете се в себе си и ще видите, че вашите мисли са тези, които ви нараняват. Лесно може да поправите това, като смените фокуса.

В работата: Комбинацията днес говори за една не много добра енергия. Може да настъпят проблеми в комуникацията, да разбирате погрешно действията и думите на другите и да ги приемете твърде лично или да ги изтълкувате изцяло неправилно. По-добре се съсредоточете в себе си и вършете работата си, без да зависите от настроението или думите на другите.

За влюбените и семейните: Възможно е да се почувствате самотни, предадени и неразбрани. Изчакайте с изясняването на отношенията за друг ден, защото за днес не са изключени грешни заключения и недоразумения. Вижте дали проблемът не е по-скоро в самите вас, и ако се налага поправете първо себе си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай