Свободно време

Пълнолуние в знака на Лъв на 16 февруари – ще се разделим с негативното

Време е да блеснем

16.02.2022г. / 12 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 16 февруари ни очаква пълнолуние в знака на Лъв. По това време, Венера и Марс също ще се съберат, като енергията им ще засили вибрациите на креативността, освобождението, привличането и страстта. Когато има такава звездна енергия, ние ставаме като магнит за тези, които искаме да привлечем.

Също така, пълнолунията са точки на освобождаване в лунния цикъл. Когато истините се разкриват, изводите се правят и кулминацията е достигната. Пълнолунието в знака на Лъв е свързано с прочистване и освобождаване от това, което вече не ви служи.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Но това лунно събитие е свързано и с романтиката, взаимоотношенията. Други теми, които ще ни вълнуват ще са темите за себеизразяване, его, удоволствие, приятелство, обективност, независимост и работа в екип. Ще направим крачка напред към това да се придвижим към нашите цели.

Изберете си пауново перо и вижте какво трябва да направите

Пълнолунието ще освети нашия път напред, то ни носи повече смелост, затова е време да следваме призива на своята душа и да сбъдваме мечтите си.

През февруари 2022 Луната ще е пълна, когато Слънцето Водолей се противопоставя на Луната в Лъв. Полярността Лъв-Водолей се отнася до баланса между всичко, което е лично (Лъв) и всичко, което е безлично (Водолей). Енергията на Луната в Лъв е творческото себеизразяване и тласък на индивидуалността, удоволствията, докато Слънцето във Водолей управлява групата, по-безличните приятелства и обективността. Ето защо сега ще търсим баланса между романтика и приятелство.

Таро карти за всяка зодия за февруари

Когато имаме пълнолуние, Луната е ярка, а в нашия собствен живот се появява символично озарение. Въпреки това може да се чувстваме малко по-емоционални. Време е да изразим себе си, емоциите си и през следващите седмици ще разберем какво означава това за нас.

Камъни за всяка зодия за 2022

Моментът е подходящ да се отървем от негативния начин, по който мислим за себе си, неувереността и несигурността, които ни пречат да бъдем такива, каквито искаме, които ни спират да дадем най-доброто от себе си във всичко градивно.

Също така срещата на планетата на късмета Юпитер с планетата на изненадите Уран ни носи всякакви положителни изненади по време на това пълнолуние. Като цяло ни очакват положителни събития, но от нас ще се изисква да сме смели, да приемем някои истини и да не забравяме, че ние сме звездата по време на това пълнолуние.

Снимка: iStock

Коментирай
Здраве и красота