Свободно време

Изберете си пауново перо и вижте какво трябва да направите

Един забавен тест

10.02.2022г. / 16 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В живота нищо никога не си остава по един и същи начин. Понякога някои събития са по-продължителни и ни се струва, че няма да имат край. И точно тогава има нещо, което ни дава знак какво трябва да направим или да променим. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете си пауново перо и вижте какво да направите.

1. Кога бе последният път, в който благодарихте за хубавите неща в живота ви?Със сигурност има поне едно нещо, за което да се чувствате щастливи и да благодарите. Отделете си няколко минути и може дори да ползвате лист хартия и молив, за да си запишете всичко хубаво, което имате.

То често не е и материално. Освен това, когато превръщате в навик това да благодарите за хубавото и да му се наслаждавате, самото действие привлича към вас положителна енергия и събития. Променя усещането ви за щастие. Пробвайте и ще се убедите сами.

Знаци, че в обкръжението ви има отрицателни личности

2. Изборът ви на пауново перо разкрива, че е време да започнете да се движите в посока напред, особено ако имате идеи. Няма значение дали са свързани с вашата работа, работен проект, пътуване или друго. Бъдете смели и направете първата крачка, дори да е малка. Достатъчно е да бъдете решителни и да не се отказвате, защото добрите възможности ви очакват. Нищо не е статично, а промените са налице, дори и да не ги виждате и теса положителни.

3. Вашият ангел пазител е тук, за да ви напомни, че всички несгоди скоро ще отминат. От вас зависи това да се случи по-бързо, като приемете случващото се. Всеки преминава през трудни периоди, но потъването в негативни мисли ни поставя в един капан, от който не можем да се измъкнем. Отървете се от тях, вярвайте повече в себе си.

Петте споразумения – път към щастието

Избистрете мислите си и не се вторачвайте само в проблемите. Така дори и малките неща придобиват голямо значение за вас. Това красиво перо ви напомня, че е време за нов старт, повече смелост и положителни мисли. Положителните събития няма да ви пропуснат.

Свързани статии

4. Вашият избор за перо разкрива, че вие сте креативна и чувствителна личност. Имате много идеи, но невинаги успявате да ги реализирате. Понякога пропускате важни детайли, а щом се наложи да разкриете вашите идеи, сякаш изпитвате страх, че няма да бъдат одобрени. Страхът да не се провалите е най-голямата ви пречка към постигането на успехи.

Ето защо е време да го надвиете. Дори и не всеки проект да ви носи желаните резултати, ще научите ценен урок. Освен това не означава, че не сте можещи. Бъдете смели, само така ще изразите вашата визия.

Коментирай
Свободно време