Свободно време

Изберете пеперуда и вижте какво ще ви донесе пролетта

Един забавен тест

23.03.2022г. / 14 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на пролетта всичко край нас започва своя нов период, нов живот. Не само в природата. Редица идеи, които сме замислили ще се осъществят. Ще почистим дома си от стари и ненужни предмети и дрехи, ще купим свежи цветя, с които да обновим домашната си градина. Така ще поканим положителната енергия в дома си. Пролетта е прекрасен сезон, а днешният ни забавен тест с пеперуди разкрива какво ще ви донесе тя. Изберете си една пеперуда и вижте.

1. Тази красива пеперуда ви носи подарък под формата на положителна енергия, която ще ви следва през следващия месец. От друга страна ще бъдете много щастливи с постигнатото в работата и личния живот. Не забравяйте да слушате интуицията си. Пролетта е чудесно време, в което да си поставите нови цели, да планирате пътувания.

7 неща, които пречат да постигнете щастие

2. Тази пеперуда ви носи любовни вълнения в началото на пролетта. Мечтите ви се сбъдват, събитията се подреждат, освобождава се път за нова любов, ако нямате половинка в живота си. Пеперудите освен нежност и красота, символизират и увереност. Не се заблуждавайте по тяхната крехка външност. Бъдете уверени в себе си и не се поддавайте на мрачни мисли.

15 житейски ценности за повече щастие

3. Късметът ще е с вас! Имате ли късмет, значи плановете ви ще се осъществяват по-лесно. Вярвайте повече в себе си, но не мързелувайте. Успехите няма да дойдат, ако не бъдете дейни. Излизането от зоната на комфорт никога не е приятно, но само това е начинът да постигнете желаните промени тази пролет.

Кои камъни помагат при безсъние

4. Пеперудите са вестители на новото начало, на това че ангелите пазители са край нас. Вашият избор разкрива, че щастието ще бъде част от живота ви. Вашата интуиция ще ви помогне да се движите в правилната посока и нищо не може да ви спре или уплаши. Приятните изненади ще са повече от отрицателните.

Коментирай