Свободно време

PanzerGlass – елегантната защита за всяка стилна жена

3 неща, с които ни спечели датският бранд за стъклени протектори

06.04.2022г. / 09 33ч.
Мария Дуковска
PanzerGlass – елегантната защита за всяка стилна жена

Наскоро ви споделихме, че най-новият Samsung Galaxy S22 определено е бижуто, което всяка жена заслужава, но както добре знаете – най-красивите ни аксесоари се нуждаят и от най-добрата грижа и защита. Ето защо днес избрахме да ви представим световноизвестният бранд за стъклени протектори – PanzerGlass, който е тествал и разработвал аксесоарите за най-новите модели на Samsung Galaxy още преди да се появят на пазара. Страхотното е, че датският бранд печели доверието на Samsung (а и на клиентите си в световен мащаб) най-вече заради здравината на стъклото, което е силно устойчиво на удар и гарантирано предпазва дисплея, но и заради съвместимостта му със свръхчувствителния сензор за пръстов отпечатък. Който има Samsung, знае колко революционно е да си отключиш телефона от първия път през стъклото, пазещо дисплея. Това беше и една от причините някога да „пропуснем“ поставянето на истински здравия протектор за телефон и да сложим фолио, за да го опазим, или още по-лошо – да го пуснем напълно „гол“ в чантата и да се надяваме ключовете да не попаднат точно върху дисплея. Е, PanzerGlass май не се страхуват от второто, тъй като, за да тестват протекторите си, използват чукове и хвърлят телефони от кранове – със сигурност ключът за входната врата няма да ги изплаши. Съдейки по клипчетата, които се появиха в социалните мрежи през последния месец – протекторите на PanzerGlass можем да поставим и сами у дома, което е още една точка в полза на датската марка, помислила за досадните балончета въздух, които „цъфтят“ по дисплея, ако протекторът не е поставен достатъчно старателно.

Второто нещо, с което ни спечели PanzerGlass, освен изключителната издръжливост на стъклото, е мисията на марката за един по-зелен свят. Брандът не само създава устойчиви решения за вашия телефон, но и се стреми да произвежда аксесоари от висок процент биоразградими материали. Така, създавайки издръжливи и качествени продукти, ни насърчава да ги използваме по-дълго време без да се налага честа смяна, поради износване, изтъркване или пожълтяване. Знаете как започват да изглеждат прозрачните силиконови калъфи с времето, нали?

И заговаряйки за гръбчето на телефона, идва ред и на номер три в нашата PanzerGlass класация. Освен стъклени протектори за дисплея, марката произвежда и калъфи, като двата най-нови, създадени за моделите от серията Galaxy S22, са твърдият SmokeyBlack – изключително елегантен, създаден от висококачествени материали, прозрачен, за да не скрива стилните цветове на телефона. И хитът в нашите очи – биоразградимият кейс, произведен от 100% рециклируема пластмаса. Който и да изберете – стоят изискано, изчистено и са съвместими с безжично зареждане.

Продуктите на PanzerGlass ще намерите в търговската мрежа на Технополис, Техномаркет, А1, Yettel, Ozone.bg, Phoneplay.

Коментирай