Свободно време

Венера влиза в знака на Риби на 5 април – любов, но и заблуди

Трябва да сме внимателни

05.04.2022г. / 09 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пролетта ще бъде изпълнена с интересни космически събития. На 5 април Венера влиза в знака на Риби и сега определено ще имаме повече късмет в любовта. Венера е планетата на любовта, красотата, парите и навлиза в любимия си знак Риби. Това разбира се ще ни направи по-чувствителни и креативни, а романтичният ни живот може да постигне напредък.

Транзитът е подходящ да обърнем повече внимание на любовта, романтиката, творчеството и мечтите си. Ще ни бъде по-лесно да даваме на другите, но също така желанието ни да се съсредоточим върху смислени връзки ще бъде силно.

Съвпад на Марс и Сатурн в знака на Водолей – не бива да сме прибързани

Транзитът също така е свързан с любов, прошка и разбиране, казват западни астролози, което ще ни направи и по-толерантни.

Дава ни се шанс да изпитаме повече такива чувства в нашите взаимоотношения, да имаме повече финанси, усещане за собствена стойност и принадлежност.

Венера в Риби ще ни кара да усещаме всичко по-очарователно и вълшебно. Но както при всеки транзит, така и при този ще имаме въпроси, които е важно да си зададем, като наистина ли съм влюбен в този човек или това е по-скоро заблуда?

Любовен хороскоп за април

Въпреки че Венера навлиза в Риби всяка година, транзитът през 2022 г. ще бъде много мощен благодарение на някои хармонични връзки с други планети.

Докато планетата на любовта е в Риби, ще формира положителни връзки с много планети – Уран, Сатурн, Юпитер и Нептун.

5 таро карти разкриват какво ви очаква

От 22 до 30 април Венера ще бъде много близо до Юпитер и Нептун в Риби. Очаква се тази тройна комбинация от планети да донесе едни от най-добрите дни от цялата година за любов и романтика, споделят астролози.

Въпреки това е важно да сме предпазливи. Както знаем знакът на Риби се управлява от Нептун, който обича да заблуждава. Затова не бива да си слагаме розовите очила. Любовта може да бъде невероятна, но трябва да обърнем внимание и на предупредителните знаци, които ни казват дали човекът, от когото се интересуваме, случайно не е обвързан. Да бъдем разумни и предпазливи е важно, ще следваме сърцето си, но не бива да пренебрегваме ума си. Тук не става въпрос само за романтичните взаимоотношения, а за всички.

На 30 април Венера ще бъде точно до планетата на късмета – Юпитер и в следващите 6 месеца ще можем да развием много нови неща в живота си.

Снимка: iStock

Коментирай