Свободно време

Таро карта за 4 май

Търсете хармонията и се пазете както от твърде бурни изблици на страст, така и от пасивност

04.05.2022г. / 08 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Кралица чаши е владетелката на елемента вода. На отвореното сърце, което подхранва другите и се грижи за тях. Подходящ ден за медитации, разходки и срещи със скъпи на сърцето ви хора. Възможно е и да сте твърде емоционални.

Съвет за деня – Крал на пентаклите внася положителна енергия за Кралица чаши. Той е консервативен и е символ на благополучието и уредения живот. Би могъл да заземи емоционалността на Кралица чаши и да я балансира, като я предпази от твърде силни емоции.

В работата: Може да ви се предложи нова възможност във връзка с работата ви или да ви осени внезапно творческо вдъхновение. Приемете новите неща, но не действайте емоционално. Обмислете тази възможност само ако сте сигурни в стабилността на този, който ви ги предлага.

За влюбените и семейните: Тези карти могат да се тълкуват като добър баланс в отношенията. Търсете хармонията и се пазете както от твърде бурни изблици на страст, така и от пасивност, скука и консервативност. Старайте се да не напускате златната среда.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай