Свободно време

По Bulgaria ON AIR тръгва премиерно сериалът „Престъпен синдром“

Не пропускайте разгръщането на вълнуващата история всяка събота и неделя от 20:30 часа

16.05.2022г. / 14 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Колко силна може да бъде болката от несправедливата загуба на скъп човек и правилно или грешно е да се отправиш по посока на отмъщението? Отговор на тези въпроси зрителите на Bulgaria ON AIR ще открият в премиерния за България японски сериал „Престъпен синдром“, който стартира в ефира на националната политематична телевизия на 29 май, от 20:30 часа, и ще се излъчва всяка събота и неделя.

Увлекателният японски сериал ще изпрати всички почитатели на качественото кино пред малкия екран на едно вълнуващо приключение из престъпните улици на Токио. В центъра на историята на „Престъпен синдром“ са разтърсващите и неочаквани събития и обрати около Муто и Кабугари, които след като неочаквано и несправедливо губят скъп за тях човек, са на прага да поемат по тъмния и осеян с изпитания път на отмъщението. За Муто, убитото по жесток начин момиче е неговата по-малка сестра, която след смъртта на родителите им той приема като своя дъщеря. За Кабугари тя е единственият човек, придавал смисъл на неговото иначе самотно съществуване.

Муто е детектив, за когото справедливостта е на първо място. Той тръгва по пътя на отмъщението, когато се оказва, че убиецът на сестра му ще се измъкне от наказание, защото е непълнолетен. За съжаление, престъпникът се самоубива. Това стечение на обстоятелствата го подтиква да вземе съдбоносното решение да напусне работата си. Само след година обаче детективът получава възможността да се заеме със специална мисия, непосилна за разследващия отдел на полицейското управление в Токио.

Какво се крие зад тази специална мисия, която само Муто може да изпълни? Не пропускайте разгръщането на вълнуващата история – в премиерния за България сериал „Престъпен синдром“, от 29 май, в 20:30 часа, всяка събота и неделя, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай