Свободно време

Таро карта за 20 май

Днес ще се потопите в уюта на връзката си

20.05.2022г. / 08 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Тройка пентакли.

Три е творческото число, то говори за развитие на ресурсите, които притежаваме. Тройка пентакли ни говори за сътрудничество, работа в екип, сплотеност, общност и компромис. Намеренията ни вече приемат форма. 

Съвет за деня – Кралица на пентаклите.

Това е кралицата на огнището и дома, тя иска хората да се чувстват комфортно и да са спокойни, като се справят с работата си по практичен и подреден начин. Очевидно е, че се изгражда нещо прекрасно с подкрепата на другите, продължавайте да подхранвате тази инвестиция на време и енергия.

В работата: Днес си партнираме с другите и обединяваме уменията си. Чудесен ден за изграждане, учене и хармонична работа с хората около вас.

За влюбените и семейните:

Може би градите обща къща или имате общи планове. Днес ще се потопите в уюта на връзката си, всеки от вас ще вложи своя принос за уюта и благополучието на дома.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай