Свободно време

Ретрограден Сатурн в знака на Водолей – ще получим уроци, но и награди

Възможни са някои забавяния

03.06.2022г. / 10 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

На 4 юни Сатурн става ретрограден в знака на Водолей. Неговата ретроградна фаза ще продължи до 23 октомври. Това, което знаем за Сатурн е, че той е планетата, която ни дава уроци. Хубавото обаче е, че те винаги са в името на нашия растеж, защото ни помагат и да достигнем пълния си потенциал.

Винаги, когато Сатурн е активен, той може да донесе някои неприятни за нас осъзнавания, събуждания, но и много награди, ако сме готови да полагаме усилия, разбира се.

Женски хороскоп за юни

Сатурн е свързан с поемането на отговорност, относно действията и решенията, които сме взели, създаване на структура, поставяне на граници, изграждане на наследство, проблеми с бащината фигура.

Казват, че Сатурн е господарят на кармата и ако сме били лоши в миналото, ще се случат събития, които ще ни дадат урок, а добрите дела ще бъдат възнаградени. Той е известен и като планетата на забавянията, ограниченията, тревожността. Може да се усещаме по-песимистични, самотни, неразбрани.

Таро карти за юни за всяка зодия

За последен път Сатурн беше във Водолей на 23 март 2020 г., когато бе началото и на глобална пандемия. Ако се върнете към собствения си живот през март 2020 г., нещата, които са се случили по това време, биха били първите „семена“ от нашето лично пътуване на Сатурн във Водолей.

Помислете какво ви се е случило тогава, това е било началото. Следващата значима дата в този цикъл на Сатурн беше декември 2020 г., когато отново влезе във Водолей, след като беше ретрограден.

Тази втора входна точка беше особено благоприятна, тъй като се изравни с Юпитер. Това активира нов космически цикъл, с който все още работим, но каквото и да е назряло в живота ви по това време, е друго семе, „засято“ от Сатурн.

Любовен хороскоп за юни

Следващата значима дата в този цикъл на Сатурн беше май 2021 г., когато той направи първата си пълна ретроградност във Водолей, последвана от октомври 2021 г., когато Сатурн отново бе директен. Отново си помислете какво ви се е случило тогава, дали сте започнали нещо ново и т. н.

Сега, на 4 юни, Сатурн отново ще ни подложи на изпитания и ще ни даде важни уроци. Тази планета ще ни накара да мислим за нещата по практичен начин, ще ни помогне да създадем структура и ред в живота си, да поемем отговорност за това, което наистина ни се иска да бъдем.

Ако сме работливи, ще отключим нови възможности, ще достигаме ново ниво на зрялост и ще получаваме награди. Сатурн винаги оставя подаръци, дори когато е ретрограден. Ето защо до 23 октомври 2022 г. можем да дадем най-доброто от себе си.

Снимка: iStock

Коментирай