Свободно време

„Форум бременност и детско здраве“ ще посрещне влогъра Magi San

Магдалена Александрова ще бъде светската личност на събитието на 11 юни в НДК

03.06.2022г. / 11 12ч.
Мария Дуковска
Снимка: Форум бременност и детско здраве.

Снимка: Форум бременност и детско здраве.

Тази година „Форум бременност и детско здраве“, който ще се проведе на 11 юни в зала 6 на НДК, ще приветства и срещне публиката с популярното и харизматично лице в онлайн пространството Магдалена Александрова, позната като Magi San. Тя е известен инфлуенсър, влогър и прекрасна майка на 2-годишната Дивна. С над 80 000 последователи в социалните си мрежи, Маги успява по свеж и нестандартен начин да представя света около себе си, а съдържанието, което създава в мрежите си, е точно толкова разнообразно, колкото и интересите ѝ.

По време на събитието невероятният инфлуенсър ще сподели своите малки тайни за родителството. Публиката ще има възможността да разбере от първо лице как е минала бременността ѝ, как се е подготвила за раждането и как съчетава майчинството с работата.

В специално интервю за „Форум бременност и детско здраве“ Маги сподели, че е имала прекрасна бременност, но гледа да не се хвали много с нея, защото знае, че при повечето жени нещата не стоят така. „Забременях от първия опит, имах много леко и кратко гадене, не качих много килограми – едва 10. На прегледите всичко беше наред, аз се чувствах спокойна и щастлива“, разказа тя.

Маги с вълнение разкри, че още щом е разбрала, че чака бебе, е инсталирала приложение за бременни, което я е информирало постоянно за всяка седмица от бременността. „Беше много полезно и успокоително да знам точно какво се случва в корема ми във всеки един момент“, добави лъчезарната влогърка.

Тя твърдо заявява, че родителите не са от желязо, особено ако са фенове на осъзнатото привързано родителство, което промотира меки подходи във всяка една ситуация.

Как я е променило родителството и кои са най-важните уроци за нея – очаквайте на 11 юни по време на светската среща с Magi San на „Форум бременност и детско здраве“, който здравният портал Puls.bg организира. Може да се регистрирате безплатно за присъствие на събитието и да се запознаете с цялата програма на Форума ТУК.

Генерални партньори на „Форум бременност и детско здраве“ са BABE Laboratorios, Tonimer Lab и HyFiber. Събитието се организира с подкрепата на НУРОФЕН, MEDICAL DENT, KIN Laboratorios, ЗАД „Армеец“, eMAG, Zano Inspire, STAMATIN, Хипермаркети HIT Max и Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg, Valentis, Nestle Baby&me, БЕБО и „Къмпинг Градина“.

Институционални партньори на Форума са Български лекарски съюз, фондация „За нашите деца“ и фондация „Искам бебе“. Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Babyspace.bg, Mamamia.bg, Bebok.eu, „Първите седем“, „Дневникът на мама и татко“, „Новите родители“, „Жената днес“ и „София играе“.

Здраве и красота
Свободно време